WERKPLAATS

Print pagePDF pageEmail page

Schermafbeelding 2014-06-05 om 17.35.32De werkplaats is speciaal ingericht en uitgerust voor het beetpakken van vraagstukken. De ruimte is groot, comfortabel en het pand ademt een prettige sfeer en duurzaamheid uit. Tezamen met het uitzicht op twee van Amsterdams mooiste grachten, inspireert de werkplaats tot anders denken. Je neemt bijna automatisch een meer open opstelling aan ten opzichte van het vraagstuk en je teamgenoten.

De werkplaats omvat een lounge, een lunch-/leestafel en een grote werkruimte afgescheiden door een ‘en suite’. De groepen gaan veelvuldig uit elkaar en zoeken daarvoor een plek op in de ruimte of op onze werkzolder. De werkplaats kent een ‘voel je thuis beleid’: Je maak zelf een goede espresso, koffie verkeerd of lekkere kop thee; We nodigen je uit om de ijskast open te trekken voor frisdranken; Er staan koektrommels op tafel en schalen met vers fruit.

In overleg wordt een lunch buffet verzorgd of wordt de lunch gebruikt bij één van de vele leuke gelegenheden in de directe omgeving. De lunch kan worden afgesloten met een korte wandeling door o.a. de negen straatjes, over de gracht of door de Leidsestraat. Zo kunnen we na de lunch, met hernieuwde energie weer aan het werk.

OVERZICHT WERKPLAATS

Laat wat van je horen

*